Närståendevårdare

Som närståendevårdare, då du tar hand om en nära anhörig, kan det göra gott att träffa andra i en liknande livssituation. Genom att dela upplevelser, tankar och känslor med varandra kan man stöda varandra. Det finns alltid något man kan påminnas om eller lära sig, något som kan hjälpa en själv eller den man tar hand om.

I Grankulla ordnas tema-caféer för närståendevårdare på Villa Breda en onsdag i månaden kl.13.00-15.00.

Esbo och Grankulla Närståendevårdare och Vänner rf står för arrangemangen många onsdagar. Några onsdagar ordnas programmet av Grankulla svenska församling, Kauniaisten suomalainen seurakunta och Grani Närhjälp r.f.

TAG GÄRNA KONTAKT!

Närståendevårdarcafé på Villa Breda våren 2020

Närståendevårdarna träffas en onsdag i månaden kl.13.00-15.00 på Villa Breda, Bredavägen 16. Kaffeservering.

P.G.A. CORONASITUATIONEN INGEN VERKSAMHET FÖR TILLFÄLLET!

En ung kvinna håller ett paraply över en äldre dam med rollator.
En gammal dam tittar i sitt fotoalbum.