Påskpyssel

5-åringarnas födelsedagskalas

lördag 18.9 kl. 12-14 i Grankulla kyrka

Varje höst bjuder församlingen in alla församlingsmedlemmar som under året fyller eller har fyllt 5 år på ett stort 5-års kalas! På programmet står mat, sång, lek, skattjakt, pyssel mm. Vi skickar personliga inbjudningar till alla församlingsmedlemmar. Hör av er om er familj hör till en annan församling eller inte hör till någon församling men gärna vill delta, så skickar vi inbjudan till er!

Smyckeskvällar för vuxna

En onsdag i månaden kl. 17.30-21 i Grankulla kyrkas dagklubbsutrymme, Kavallvägen 3.

Några timmar egentid, i skön avslappnad stämning tillsammans med andra vuxna. Kom med du som tycker om att skapa något eget och personligt åt dig själv eller åt någon annan. Det finns massor med fint material att använda. Te och semlor under kvällens lopp.

Vi börjar kl. 17.30 och håller på till kl. 21. Det går bra att komma och gå den tid som passar en själv. Deltagaravgift, 5€-15€ beroende på vilket material man använt.

Vill du komma med? Anmäl dig senast en vecka innan till Daniela 050 4430045 De 12 första som anmäler sig ryms med.

Ljusverkstad för vuxna

i Grankulla kyrkas dagklubbsutrymme, Kavallvägen 3.

Välkommen med och gör dina egna ljus! Vi återanvänder ljusrestester som blivit över bl.a. i kyrkan. Du kan också gärna ta med dig egna ljusstumpar om du har hemma. Vi gjuter ljus i olika återanvända former, jugurtsburkar och liknande. Spara gärna olika plastburkar hemma och ta med dig! Att laga egna ljus är enkelt och roligt och ett bra tillfälle att unna sig själv lite värdefull egentid. Det är fritt fram att komma och gå de tider som passar dig själv bäst under dagen. Medan ljusen stelnar finns det även möjlighet att göra smycken och/eller kort.

Förhandsanmälning till Daniela Hildén på tel 050 4430045. De 12 första ryms med. Deltagaravgift 20€ (lunch + material).

Barnens smyckesdag

En lördag under hösten kl. 10-12.30 i Grankulla kyrkas dagklubbsutrymme, Kavallvägen 3.

För alla barn ca 6-13 år (yngre barn tillsammans med en vuxen) som tycker om att skapa och knåpa ihop själv. Det finns massor med fint material att använda, pärlor, band, lås, nyckelringar mm.

Det ryms 12 barn med, det kostar ingenting att delta. Mellanmål ingår. Välkommen med!

Förhandsanmälning till Daniela Hildén tel. 050 4430045.

Må Bra lördag för mammor

Tag kontakt