Påskpyssel

Påskpysseltips på sociala medier

Eftersom Påskpysslet 28.3 måste inhiberas kommer församlingen under de närmaste veckorna att publicera små tips på påskpyssel som man kan göra hemma. Följ oss på Instagram och Facebook @grankullaforsamling. Tagga gärna med @grankullaforsamling då du publicerar bilder från dina pysselstunder hemma!

Barnens smyckesdag 18.4 är inhiberad

Följande smyckesdag blir hösten 2020.

För alla barn ca 6-13 år som tycker om att skapa och knåpa ihop själv. Det finns massor med fint material att använda, pärlor, band, lås, nyckelringar mm.

Det ryms 12 barn med, det kostar ingenting att delta. Mellanmål ingår. Välkommen med!

Förhandsanmälan till Daniela Hildén tel. 050 4430045 eller daniela.hilden@evl.fi

Smyckeskväll för vuxna 22.4 är inhiberad

Följande smyckeskväll blir hösten 2020.

Några timmar egentid, i skön avslappnad stämning tillsammans med andra vuxna. Kom med du som tycker om att skapa något eget och personligt åt dig själv eller åt någon annan. Det finns massor med fint material att använda. Te och semlor under kvällens lopp.

Vi börjar kl. 17.30 och håller på till kl. 21. Det går bra att komma och gå den tid som passar en själv. Deltagaravgift, 5€-15€ beroende på vilket material man använt.

Vill du komma med? Anmäl dig senast en vecka innan till Daniela 050 4430045 eller daniela.hilden@evl.fi De 12 första som anmäler sig ryms med.

5-åringarnas födelsedagskalas

Hösten 2019 ordnade vi som en nyhet födelsedagskalas för alla som under året fyllt eller ska fylla 5 år. Kalaset blev en fin tillställning med mat, kaka, sång och skattjakt. Hösten 2020 ordnar vi igen 5-års kalas för alla barn som är födda år 2015. Vi skickar personliga inbjudningar till alla församlingsmedlemmar. Hör av er om er familj hör till en annan församling eller inte hör till någon församling men gärna vill delta, så skickar vi info till er!

Julpyssel för hela familjen

En lördag i slutet av november kl. 10-12.30, grupp 1 och kl. 13-15.30, grupp 2 i Sebastos, Grankullavägen 11

För barn i alla åldrar tillsammans med en eller flera vuxna. Kom och pyssla fina juldekorationer och små julklappar! Deltagaravgift 5€/familj. Mellanmål ingår.

Förhandsanmälan, senast en vecka innan till Daniela Hildén tel. 050 4430045 eller daniela.hilden@evl.fi

Må Bra lördag för mammor
Familjearbetare