Påskpyssel

Smyckeskväll för vuxna

Onsdag 30.3 kl. 17.30-21 i Grankulla kyrkas dagklubbsutrymme, Kavallvägen 3.

Några timmar egentid, i skön avslappnad stämning tillsammans med andra vuxna. Kom med du som tycker om att skapa något eget och personligt åt dig själv eller åt någon annan. Det finns massor med fint material att använda. Te och semlor under kvällens lopp. Det finns också möjlighet att gjuta sina egna ljus till påsken.

Vi börjar kl. 17.30 och håller på till kl. 21. Det går bra att komma och gå den tid som passar en själv. Deltagaravgift, 5€-15€ beroende på vilket material man använt.

Vill du komma med? Anmäl dig senast en vecka innan till Daniela 050 4430045De 8 första som anmäler sig ryms med.

Påskpyssel för hela familjen

Lördag 2 april kl. 10-12.30 (grupp 1), kl. 13-15.30 (grupp 2) FULLSATT i Sebastos, Grankullavägen 11

Vi pysslar olika påskpynt, påskkort och sår påskgräs! Alla pysselidéer och allt material finns färdigt. Materialavgift 5€/familj. Vi bjuder på saft, kaffe och kex. Förhandsanmälning senast 21.3 till Daniela Hildén tel. 050 4430045.

Barnens smyckesdag

ordnas igen i höst i Grankulla kyrkas dagklubbsutrymme, Kavallvägen 3.

För alla barn ca 6-13 år som tycker om att skapa och knåpa ihop själv. Det finns massor med fint material att använda, pärlor, band, lås, nyckelringar mm. Det finns möjlighet att göra egna smycken men också annat pyssel.

Det ryms 12 barn med per grupp, det kostar ingenting att delta. Litet mellanmål ingår. Välkommen med!

Förhandsanmälning till Daniela Hildén tel. 050 4430045.

5-åringarnas födelsedagskalas

Ordnas nästa gång hösten 2022 i Grankulla kyrka

Varje höst bjuder församlingen in alla församlingsmedlemmar som under året fyller eller har fyllt 5 år på ett stort 5-års kalas! På programmet står mat, sång, lek, skattjakt, pyssel mm. Vi skickar personliga inbjudningar till alla församlingsmedlemmar. Hör av er om er familj hör till en annan församling eller inte hör till någon församling men gärna vill delta, så skickar vi inbjudan till er!

Julpyssel för hela familjen

Ordnas en lördag i slutet av november kl. 10-12.30 (grupp 1), kl. 13-15.30 (grupp 2) i Sebastos, Grankullavägen 11

Vi pysslar olika julpynt, små julklappar och julkort, alla idéer och allt material finns färdigt. Materialavgift 5€/familj. Vi bjuder på pepparkakor och glögg. Förhandsanmälning till Daniela Hildén tel. 050 4430045.

Må Bra lördag för mammor

Tag kontakt