Dagklubben

Församlingens dagklubb finns till för barn i åldern 2,5-6 år och är en trygg plats att öva sig i att vara i grupp utan förälder. Barnet kan börja i klubben den terminen som det fyller 3 år.

Dagklubben är kyrkans småbarnspedagogik en del av hela församlingens kristna fostran. I dagklubben firar vi andakt på barnens nivå och bemöter barnens frågor och funderingar.

Dagklubbsverksamheten utgår från barnens behov och färdigheter. I liten grupp får barnen öva sina sociala och emotionella färdigheter. Leken är viktig, både inne och ute. Dessutom sjunger vi, pysslar, går på utfärd och äter mellanmål tillsammans.

Dagklubben är öppen måndagar och onsdagar kl. 9.30-12.30 i Grankulla kyrkas dagklubbsutrymme (Kavallvägen 3, ingång från innergården). Barnet kan delta den ena eller båda dagarna.

Grankulla finska församling erbjuder finskspråkig dagklubb måndag kl. 12-15 samt tisdag, torsdag och fredag kl. 9-13 och det är möjligt att anmäla sitt barn båda klubbarna. Mera info om finska församlingens dagklubb.

Det går bra att höra sig för om lediga platser även mitt i terminen. Gruppstorleken är max 7 barn. Avgift för höstterminen är 35€ och för vårterminen 45€.

Ledare för dagklubben är familjearbetare Daniela Hildén (socionom YH)

För mera information kontakta Daniela Hildén  tel. 050 4430045 eller daniela.hilden@evl.fi

Dagklubbens anmälningsblankett

Välkommen med i dagklubben!

dagklubb