Församlingens dagklubb finns till för barn i åldern 2-6 år och är en trygg plats att öva sig i att vara i grupp utan förälder.

Dagklubben är kyrkans småbarnspedagogik och en del av hela församlingens kristna fostran. I dagklubben bemöter vi barnens frågor och funderingar.

Dagklubbsverksamheten utgår från barnens behov och färdigheter. I liten grupp får barnen öva sina sociala och emotionella färdigheter. Leken är viktig, både inne och ute. Dessutom sjunger vi, pysslar, går på utfärd och äter mellanmål tillsammans. 

Dagklubben är öppen måndagar och onsdagar kl. 9-12 i Sebastoshuset i centrum. Barnet kan delta den ena eller båda dagarna.

Det går bra att höra sig för om lediga platser även mitt i terminen. Gruppstorleken är max 7 barn. Avgift för höstterminen är 35€ och för vårterminen 45€. Höstterminen 2022 börjar måndag den 15 augusti.

Ledare för dagklubben är familjearbetare Daniela Hildén (socionom YH)

För mera information kontakta Daniela Hildén tel. 050 4430045 eller daniela.hilden@evl.fi

Dagklubbens anmälningsblankett

Grankulla finska församling erbjuder finskspråkig dagklubb måndag kl. 12-15 samt tisdag, torsdag och fredag kl. 9-13 och det är möjligt att anmäla sitt barn båda klubbarna. Mera info om finska församlingens dagklubb.

 

Välkommen med i dagklubben!

dagklubb