Följande kurs startar to 15.8.2024 kl. 13-14.30, det finns lediga platser!

Kursen består av fem träffar och vi följer Folkhälsans koncept för babyberöring som går ut på att se babyn, vara nära babyn och svara på babyns signaler. Babyberöring är en möjlighet att fördjupa och utveckla samspelet mellan barn och föräldrar. Under våra träffar övar vi på olika strykningar och rörelselekar samt tipsar om hur barnets motoriska utveckling kan stödas. Efteråt samtalar vi kring olika teman över ett litet mellanmål.

Babyberöringen sker alltid på babyns villkor. Det går bra att delta i kursen även om babyn sover hela träffen eller har sin matstund just då. Kom som ni är, inga förberedelser behövs.

Vi träffas i Grankulla stads öppna familjeverksamhets utrymmen på Thurmansallén 1. Det finns skötbord, mikro och barnmatstolar till förfogande.

I kursen kan en eller flera föräldrar delta tillsammans med babyn och målet är att ni sedan hemma kan fortsätta med babyberöringen.

Kursen lämpar sig för familjer med en baby i åldern 0-12 mån. Materialavgift: 10€

Kursen leds av familjearbetare Daniela Hildén, utbildad handledare i babyberöring

Anmälning till daniela.hilden@evl.fi eller tel. 050 4430045. Meddela ditt namn, babyns namn och födelsetid samt ev. allergier med tanke på serveringen. Ta gärna kontakt om ni har frågor!

Här kan du läsa mera om babyberöring!

Baby

Tag kontakt

Familjearbetare
Grankulla svenska församling
Kavallvägen 3
00270 Grankulla