Kyrkans övre sal

Kavallvägen 3, 02700 Grankulla

Kyrkans övre sal

Övre salen är i anslutning till kyrkan och står till församlingsmedlemmarnas förfogande. Dagligen och veckovis samlas församlingsmedlemmar i olika grupper, kretsar och körer i församlingens lokaler. Övre salen är avsedd för olika familjehögtider som minnesstunder och dop.

Övre salen rymmer cirka 80 personer. Kyrkan har också två trivsamma brasrum som rymmer cirka 25 personer.

Handikapptoalett
Skötrum
Toalett
Handikapp

sö 2.2 kl. 13.00 -14.30

Kavallvägen 3, 02700 Grankulla

Kyrklunch till förmån för Gemensamt Ansvar

Familjemässa kl.12. Därefter kyrklunch till förmån för Gemensamt Ansvar. Vegetarisk lasagne, sallad, Runebergstårta med kaffe/te. Pris 8€/vuxna, 4€/barn (5-12 år), yngre barn gratis (max 16€/familj). Grankulla svenska Marthor medverkar. I samband med lunchen finns möjlighet att pyssla ett släktträd.
ti 11.2 kl. 13.30 -15.00

Kavallvägen 3, 02700 Grankulla

Tisdagsträff

"Trygghet i vardagen och hur man gör i en nödsituation" med Jens Tegengren från Grankulla FBK. Kaffeservering och andakt.