Kyrkans övre sal

Kavallvägen 3, 02700 Grankulla

Kyrkans övre sal

Övre salen är i anslutning till kyrkan och står till församlingsmedlemmarnas förfogande. Dagligen och veckovis samlas församlingsmedlemmar i olika grupper, kretsar och körer i församlingens lokaler. Övre salen är avsedd för olika familjehögtider som minnesstunder och dop.

Övre salen rymmer cirka 80 personer. Kyrkan har också två trivsamma brasrum som rymmer cirka 25 personer.

Handikapptoalett
Skötrum
Toalett
Handikapp

ti 24.9 kl. 13.30 -15.00

Kavallvägen 3, 02700 Grankulla

Tisdagsträff

Vi umgås över en kopp kaffe eller te och håller en andakt. Dagens gäst är Tage "Tasso"Lampen, som berättar om Botaniska utflykter. SÅNGSTUND kl.13 i kyrkans nedre sal.
ti 8.10 kl. 13.30 -15.00

Kavallvägen 3, 02700 Grankulla

Tisdagsträff

Vi umgås över en kopp kaffe eller te och håller en andakt. Dagens gäst är Carl-Adam Haegsström: Ett skepp kommer lastat -om Noaks ark i konsten SÅNGSTUND kl.13 i kyrkans nedre sal.