Kyrkans övre sal

Kavallvägen 3, 02700 Grankulla

Kyrkans övre sal

Övre salen är i anslutning till kyrkan och står till församlingsmedlemmarnas förfogande. Dagligen och veckovis samlas församlingsmedlemmar i olika grupper, kretsar och körer i församlingens lokaler. Övre salen är avsedd för olika familjehögtider som minnesstunder och dop.

Övre salen rymmer cirka 80 personer. Kyrkan har också två trivsamma brasrum som rymmer cirka 25 personer.

Handikapptoalett
Skötrum
Toalett
Handikapp

ti 23.4 kl. 13.30 -15.00

Kavallvägen 3, 02700 Grankulla

Tisdagsträff

Vi umgås över en kopp kaffe eller té, håller en andakt och hör dagens gäst berätta om sitt tema. Marianne Tast berättar om sina upplevelser på volontäruppdrag i Botswana, Namibia och Etiopien. Pensionärskören sjunger kl.13-13.30 i nedre brasrummet.
ti 7.5 kl. 13.30 -15.00

Kavallvägen 3, 02700 Grankulla

Tisdagsträff

Vi umgås över en kopp kaffe eller té, håller en andakt och hör dagens gäst berätta om sitt tema. Dagens gäst är Mayvor Rancken, pastor i i Grankulla Svenska Metodistförsamling. Pensionärskören sjunger kl.13-13.30 i nedre brasrummet.