Glad idag -tvåspråkig mentalvårdsgrupp

För dej som har långvariga eller kortvariga psykiska svårigheter, lider av en depression, är inne i en kris, mår dåligt men vill träffa andra. Vi är en samling mänskor i olika ålder som träffas varje vecka  (tisdagar) kl. 15-16 mitt i stan, i Sebastos. Vi dricker kaffe och pratar. Ofta har vi ett tema, ibland har vi en gäst, någon gång går vi ut på picnic eller ordnar en utfärd någonstans. Gruppen är öppen så du får börja när du vill. Du kan delta så ofta du har lust. Vi brukar avsluta med en kort andakt i Sebastos lilla kapell, antingen på finska eller svenska, ibland på båda språken litet blandat. Du får tala ditt eget modersmål. Hör av dej om du vill ställa frågor eller träffas privat utanför gruppen. Kontakta: Catherine Granlund 050 439 3208 eller Leena Lehtinen från staden: 050 4357465. Finska församlingens kontaktperson är diakon Sonja Koivisto: 050 4647001.

Plats: Sebastos, bredvid biblioteket, Grankullavägen 11

Arrangörer:  Grankulla svenska församling och staden

Flera små vaxljus brinner sida vid sida och bildar en gemenskap
Gemenskap värmer
Ett barn vattnar en växt som tränger sig fram genom en spricka i betongtrappan.
Ur livets sprickor kan nytt liv växa fram.

Diakonimottagning alla tisdagar kl. 9.30-11. Vi är två anställda som jobbar inom diakonin. Jag jobbar i regel tisdagar, onsdagar och torsdagar.