Konfirmationsövningar

kl. 17-18 - Larsmo

kl. 18-19 - Enä-Seppä.

Konfirmationer

Lördag 13.8 konfirmation Elämännokka-gruppen i  Alberga kyrka kl. 12. (samling + fotografering kl. 10.30)

Konfirmationen slutar ca kl. 13.15 och efter den tar konfirmanderna emot gratulationer på kyrkans innergård.

Lördag 13.8 konfirmation Larsmo-gruppen kl. 16 i Alberga kyrka (samling + fotografering kl. 14.30).

Konfirmationen slutar ca kl. 17.15 och efter den tar konfirmanderna emot gratulationer på kyrkans innergård.

Söndag 14.8 konfirmation Enä-Seppä i Alberga kyrka kl. 15. (samling + fotografering kl. 13.00).

Konfirmationen slutar ca kl. 16.15 och efter konfirmationen tar konfirmanderna emot gratulationer på kyrkans innergård.

Om fotograferingen

Vår fotograf (Hannes Victorzon) tar såväl enskilda foton som foto av hela gruppen. Gruppfotot står församlingen för, men de enskilda fotona funkar så som skolfoton och familjen väljer själv om man sedan vill köpa fotona eller inte. Hannes har med sig rosor för fotograferingen.

Parkering vid Alberga kyrka

Adressen till kyrkan är Veräjäkallionkatu 2, 02650 Espoo.  Det finns ett begränsat antal parkeringsplatser vid kyrkan. Det torde ändå finnas bra med närliggande ställen att parkera bilen ifall parkeringsplatsen fylls.

Hur många ryms med?

Det ryms fler in i Alberga kyrka än i Grani kyrka, så åtminstone 10 personer per konfirmand är ok.

Faddrarnas uppgifter

Faddrarna får väldigt gärna komma fram och välsigna sin egen konfirmand när det är dags för det. Om man inte längre har kontakt med sin fadder så är det okej att det är någon annan vuxen från familjen som kommer istället.

Nattvarden

Vi kommer att vara flera som delar ut nattvarden under konfirmationsmässan. Allt bröd är glutenfritt och som vinalternativ finns vin med eller utan alkohol.

Under juli månad kommer samtliga präster att vara på semester, men vi svarar på eventuella frågor då vi är tillbaka från våra semestrar (i slutet av juli / början av augusti).