Pilgrimsvandring

lö 21.5 kl. 9.45 – 14.00
Vi träffas nedanför Grankulla kyrka kl. 9.45. Vi samåker med buss 533 kl. 9.51 till Aurora kapell. Församlingen står för resan. Man får också komma direkt till kapellet.  Efter startandakt i kapellet vandring ca 6 km. Vi avslutar vår vandring på Kasaberget och man kan räkna med att vara tillbaka i Grankulla centrum ca kl. 14.  Var och en ansvarar för egen matsäck, vattenflaska och utrustning. Ordentliga vandringsskor/-kängor rekommenderas.  Förhandsanmälning eller förfrågningar kan riktas till daniel.nyberg (at) evl.fi  eller  050 461 9207.

Välkommen med på pilgrimsvandring!

• Vuxna Vuxna
  • Gudstjänster och samlingar Gudstjänster och samlingar