Dagklubb

Församlingens dagklubb
Köket i dagklubben

Församlingens dagklubb för 2,5-6-åringar

Församlingens dagklubb finns till för barn i åldern 2,5-6 år och är en trygg plats att öva sig i att vara i grupp utan förälder. Barnet kan börja i klubben den terminen som det fyller 3 år.

Dagklubben är kyrkans småbarnspedagogik och en del av hela församlingens kristna fostran. I dagklubben bemöter vi barnens frågor och funderingar.

Dagklubbsverksamheten utgår från barnens behov och färdigheter. I liten grupp får barnen öva sina sociala och emotionella färdigheter. Leken är viktig, både inne och ute. Dessutom sjunger vi, pysslar, går på utfärd och äter mellanmål tillsammans.

Dagklubben är öppen måndagar och onsdagar kl. 9-12 i Grankulla kyrkas dagklubbsutrymme (Kavallvägen 3, ingång från innergården). Barnet kan delta den ena eller båda dagarna.

Det går bra att höra sig för om lediga platser även mitt i terminen. Gruppstorleken är max 7 barn. Avgift för höstterminen är 35€ och för vårterminen 45€. Höstterminen 2021 börjar måndag den 16 augusti.

Ledare för dagklubben är familjearbetare Daniela Hildén (socionom YH)

Dagklubben

Tag kontakt