Gudstjänst enbart via webben

Grankulla kyrka

Marie bebådelsedag

Gudstjänsterna genomförs undantagsvis utan församlingsbornas närvaro i kyrkan, pga. smittorisken. Gudstjänsterna direktsänds på webben på adressen www.facebook.com/grankullaforsamling

direktlink hittar du   HÄR

Församlingens facebook-sida är en öppen sida. Först kommer en sida där man uppmanas att logga in, men det behöver man inte göra. Rutan som kommer upp tar du bort på datorn genom att klicka: "Inte nu" och på mobilen trycker du bort rutan med att trycka på krysset (X). Sedan går du litet neråt på sidan så kommer rutan med gudstjänsten fram.

Första direktsända gudstjänsten är inkommande söndag 22.3 kl.12 på Marie Bebådelsedag med Ulrik Sandell och Barbro Smeds. Predikotexten är Luk.1:39-45 och vi sjunger psalmerna 54:1-3, 58 och 54:5. Efter gudstjänsten kl.13-15.00 finns Ulrik på plats för samtal och bön i kyrkan och var och en är hjärtligt välkommen med då. (Högst 10 personer samtidigt).