Må bra-kväll för vuxna

to 27.2 kl. 18.00 - kl. 20.00

Må bra-kväll för vuxna Sebastos café, kapell och klubbrum

Välkommen med på en kväll med god mat, trevligt umgänge och ett intressant tema!

Om att överleva när babyn inte sover
År 2011 föddes en liten flicka, som snart skulle visa sig ha svåra problem med sömnen. Journalisten och författaren Jeanette Björkqvist delar under kvällen med sig av sina erfarenheter och tankar, samt hur det gick efter de värsta tiderna. Det blir också fri diskussion kring hur man kan hantera sömnproblem i familjerna. (Foto: Mitro Härkönen)

Välkommen med du som har små, stora eller redan vuxna barn och nångång har funderat på sömn!

Serveringsavgift 5€/person. Förhandsanmälan senast 21.2 till Daniela tel. 050 4430045 eller daniela.hilden@evl.fi Meddela även specialdieter.

Må bra-kväll

Familjearbetare
Diakoniassistent
Kavallvägen 3, PB 4

ti 28.1 kl. 9.30 -12.00

Sebastos café, kapell och klubbrum

Familjelyktan

Föräldra-barngrupp med sång, andakt, kaffe, och lek.
ti 28.1 kl. 13.30 -15.00

Kyrkans övre sal

Tisdagsträff

Dagens gäst är Britt-Helen Lindman från Finska missionssällskapet: "Trädplantering ger hopp i kampen mot klimatförändringen." Kaffeservering och andakt.
ti 28.1 kl. 17.30 -19.00

Kyrkans övre brasrum

Sorgegrupp

Du som finns i sorgens landskap är välkommen till den nya sorgegrupp som startar tisdagen den 28 januari.