Första söndagen i advent

Ulrik Sandell, Heli Peitsalo, Barbro Smeds, Catherine Granlund, Karin Nordberg. Graziakören medverkar. Kyrkkaffe i övre salen.

Grankulla svenska församling deltar i ”Klä julgranen”-insamlingen. Genom insamlingen har du möjlighet att glädja en okänd medmänniska inför jul. Insamlingen öppnas i samband med högmässan första söndagen i advent, den 1.12. Då kan du ta med dig ett kort från julgranen i kyrkans aula. På kortet står anonyma uppgifter om en familj eller enskild person i Grankulla, som är i behov av hjälp. Du skaffar ett presentkort på valfri summa till valfri affär. Presentkortet lämnas tillsammans med kortet du valt till kansliet, diakonin eller kyrkvaktmästarna senast den 9.12. Diakonin förmedlar gåvorna, och både mottagare och givare förblir anonyma.

Tredje söndagen efter trettondagen

Familjemässa