ti 9.4 kl. 13.30 - kl. 15.00

Tisdagsträff Kyrkans övre sal

Vi umgås över en kopp kaffe eller té, håller en andakt och hör dagens gäst. Birgitta Boström berättar om hur Vanda förändrats under hennes livstid, under rubriken "Från Helsinge till Vanda -utan att flytta!" Pensionärskören sjunger kl.13-13.30 i nedre brasrummet.

Välkommen!

Diakoniassistent
Kavallvägen 3, PB 4

ti 26.3 kl. 13.30 -15.00

Kyrkans övre sal

Tisdagsträff

Vi umgås över en kopp kaffe eller té, håller en andakt och hör dagens gäst berätta om sitt tema. Den här gången talar vi om andaktsböcker under ledning av Barbara Huldén och Catherine Granlund. Ta gärna med en egen andaktsbok du tycker om! Pensionärskören sjunger kl.13-13.30 i nedre brasrummet.
ti 23.4 kl. 13.30 -15.00

Kyrkans övre sal

Tisdagsträff

Vi umgås över en kopp kaffe eller té, håller en andakt och hör dagens gäst berätta om sitt tema. Marianne Tast berättar om sina upplevelser på volontäruppdrag i Botswana, Namibia och Etiopien. Pensionärskören sjunger kl.13-13.30 i nedre brasrummet.