to 31.1 kl. 17.30 - kl. 19.00

Sorgegrupp Kyrkans övre brasrum

Ny sorgegrupp startar. Det går bra att vara med första gången för att känna efter hur det känns att samtala om sin sorg och bestämma sig för om man vill delta alla fyra gånger.

Sorgen är personlig, var och en upplever den på sitt eget sätt. Ändå finns det något i sorgen som är gemensamt.

Grankulla kyrka, Kavallvägen 3
Diakoniassistent
Kavallvägen 3, PB 4

to 28.2 kl. 17.30 -19.00

Kyrkans övre brasrum

Sorgegrupp

Ny sorgegrupp startar 31.1. Det går bra att vara med första gången för att känna efter hur det känns att samtala om sin sorg och bestämma sig för om man vill delta alla fyra gånger. Därefter blir gruppen en sluten grupp.
to 7.3 kl. 17.30 -19.00

Kyrkans övre brasrum