ti 30.10 kl. 15.00 - kl. 16.00

Glad idag -tvåspråkig mentalvårdsgrupp Sebastos café, kapell och klubbrum

För dig som har långvariga eller kortvariga psykiska svårigheter, lider av en depression, är inne i en kris, mår dåligt - men vill träffa andra.

Gruppen är öppen så du får börja när du vill, välkommen!

Läs mera här

Kauniaisten suomalainen seurakunta Gruppen arrangeras i samarbete med Grankull stad.

Diakonimottagning alla tisdagar kl. 9.30-11. Vi är två anställda som jobbar inom diakonin. Jag jobbar i regel tisdagar, onsdagar och torsdagar.

ti 20.11 kl. 15.00 -16.00

ti 27.11 kl. 15.00 -16.00