Kyrkosyföreningen

on 9.5 kl. 13.30 - kl. 15.00

Kyrkosyföreningen Kyrkans övre brasrum

Kyrkosyföreningen samlas varje onsdag i övre brasrummet, för handarbete, andakt och en kopp kaffe.

Föreningen ordnar basarer, där handarbeten, ljus och matvaror säljs, och intäkterna går till att hjälpa behövande, främst i Grankulla.

Om du är intresserad av att komma med i gemenskapen, kontakta diakonin eller Kyrkosyföreningens ordförande, Susanna Ohls.

Diakonimottagning alla tisdagar kl. 9.30-11. Vi är två anställda som jobbar inom diakonin. Jag jobbar i regel tisdagar, onsdagar och torsdagar.

to 16.8 kl. 13.30 -15.00

Kyrkans nedre brasrum

Sommarcafé

På kyrkans innergård samlas vi för en skön stund tillsammans i valnötsträdets skugga. Observera att veckodagen i år är TORSDAG!
on 5.9 kl. 13.30 -15.00

Kyrkosyföreningen

Kyrkosyföreningen samlas varje onsdag för handarbete, andakt och en kopp kaffe i god gemenskap.
ti 11.9 kl. 13.30 -15.00

Kyrkans övre sal

Tisdagsträff

För pensionärer och andra daglediga.