Kyrkosyföreningen

on 14.3 kl. 13.30 - kl. 15.00

Kyrkosyföreningen Kyrkans övre brasrum

Kyrkosyföreningen samlas varje onsdag i övre brasrummet, för handarbete, andakt och en kopp kaffe.

Föreningen ordnar basarer, där handarbeten, ljus och matvaror säljs, och intäkterna går till att hjälpa behövande, främst i Grankulla.

Om du är intresserad av att komma med i gemenskapen, kontakta diakonin eller Kyrkosyföreningens ordförande, Susanna Ohls.

Diakonimottagning alla tisdagar kl. 9.30-11. Vi är två anställda som jobbar inom diakonin. Jag jobbar i regel tisdagar, onsdagar och torsdagar.

on 5.9 kl. 13.30 -15.00

Kyrkosyföreningen

Kyrkosyföreningen samlas varje onsdag för handarbete, andakt och en kopp kaffe i god gemenskap.
ti 11.9 kl. 13.30 -15.00

Kyrkans övre sal

Tisdagsträff

För pensionärer och andra daglediga.
ti 11.9 kl. 15.00 -16.00

Sebastos café, kapell och klubbrum

Glad idag -tvåspråkig mentalvårdsgrupp

För dig som har långvariga eller kortvariga psykiska svårigheter, lider av en depression, är inne i en kris, mår dåligt - men vill träffa andra.