Familjelyktan

Familjelyktan riktar sig främst till föräldrar med barn,
men andra daglediga, mor-farföräldrar är också välkomna! Du behöver inte anmäla dig i förväg.

Familjelyktan samlas varje tisdag i församlingens nya lokaliteter Sebastos (dörren är öppen från kl 9),
Grankullavägen 11 (mellan apoteket och biblioteket):

Kl 09.30 Musiklek, sång, rytmik och rörelse tillsammans med vår kantor Heli Peitsalo
Kl 10.00 Kort "barnvänlig"andakt i kapellet.
Kl 10.15 Kaffeservering och fri samvaro. Om du har egen barnmat med finns det möjlighet att värma den.

Vissa gånger har vuxna och barn möjlighet att också pyssla tillsammans under Yvonnes ledning.
Kl 12.00 Nu är det slut för i dag...

Tilläggsuppgifter av familjearbetare Yvonne Fransman
Tfn 050 443 0045.

Familjelyktan är öppen  för alla, för dig som bor i Grankulla, Esbo, mm..

Det kostar ingenting att vara med. Välkommen med !

Paus under sportlovsveckan, 20.2. Välkommen med igen tisdag 27.2.

Smyckeskvällar

Tycker du om att skapa med dina händer, göra egna personliga smycken? Mammor yngre och lite äldre, samlas och skapar, samtalar, umgås. Fin stämning och trevligt sällskap.

Det finns massor med fint material, modeller, fotoböcker med tips på vad man kan göra.

Materialavgift 5-15€ ( te, semlor ingår) / beroende på vilket material som andvänts.

Smyckeskväll blir det tisdag 27.2  minst 9 anmälda för att kvällen skall bli av ( max 12 deltagare).

följande gånger,  måndag 16.4 och måndag 7.5

Förfrågningar och anmälningar ( senast 26.2 kl 13) till Yvonne Fransman 050-4430045

ljuset
Familjearbetare