to 14.6 kl. 13.30 - kl. 15.00

Sommarcafé Kyrkans nedre brasrum

På kyrkans innergård samlas vi för en skön stund tillsammans i valnötsträdets skugga. Observera att veckodagen i år är TORSDAG!

Välkommen med till en kravlös stund i gott sällskap, med andakt, kaffeservering och kanske lite program.

Vid regn förflyttar vi oss in i nedre brasrummet.

Diakonimottagning alla tisdagar kl. 9.30-11. Vi är två anställda som jobbar inom diakonin. Jag jobbar i regel tisdagar, onsdagar och torsdagar.

Diakoniassistent
Kavallvägen 3, PB 4