Lovsångs-och förbönsgrupp

to 12.4 kl. 09.30 - kl. 10.30

Lovsångs-och förbönsgrupp Kyrkans övre brasrum

Gruppen är öppen för nya närsomhelst.

Vi har kommit överens om tystnad inför allt som yttras i gruppen.

Vi sjunger ofta första delen och den andra halvtimmen ber vi för staden, församlingen, världsläget, för våra egna, varandra – allt som behövs och finns på våra hjärtan.

Välkommen med regelbundet eller bara då och då.

Diakonimottagning alla tisdagar kl. 9.30-11. Vi är två anställda som jobbar inom diakonin. Jag jobbar i regel tisdagar, onsdagar och torsdagar.

to 19.4 kl. 18.30 -19.30

Grankulla kyrka

Kärlekens tid

Körkonsert med Graziakören, mammakören Änglaklang och Medarbetarkören under ledning av Heli Peitsalo. Tiro Rohkimainen & Joel Saikkonen, instr. Ulrik Sandell, andakt. Sånger om tro, hopp och kärlek. Vi firar församlingen 40 år!
ti 24.4 kl. 13.30 -15.00

Kyrkans övre sal

Tisdagsträff

För pensionärer och andra daglediga. Hunger och fattigdom, årets tema för insamlingen Gemensamt Ansvar, Cecilia Forsén.
ti 24.4 kl. 15.00 -16.00

Sebastos café, kapell och klubbrum

Glad idag -tvåspråkig mentalvårdsgrupp

För dej som har långvariga eller kortvariga psykiska svårigheter, lider av en depression, är inne i en kris, mår dåligt men vill träffa andra.