Glad idag -tvåspråkig mentalvårdsgrupp

ti 10.4 kl. 15.00 - kl. 16.00

Glad idag -tvåspråkig mentalvårdsgrupp Sebastos café, kapell och klubbrum

För dej som har långvariga eller kortvariga psykiska svårigheter, lider av en depression, är inne i en kris, mår dåligt men vill träffa andra.

Vi är en samling mänskor i olika ålder som träffas varje vecka  (tisdagar) kl. 15-16 mitt i stan, i Sebastos. Vi dricker kaffe och pratar. Ofta har vi ett tema, ibland har vi en gäst, någon gång går vi ut på picnic eller ordnar en utfärd någonstans. Gruppen är öppen så du får börja när du vill. Du kan delta så ofta du har lust. Vi brukar avsluta med en kort andakt i Sebastos lilla kapell, antingen på finska eller svenska, ibland på båda språken litet blandat. Du får tala ditt eget modersmål.

Hör av dej om du vill ställa frågor eller träffas privat utanför gruppen.

Kontakta: Catherine Granlund 050 439 3208 eller Leena Lehtinen från staden: 050 4357465. Finska församlingens kontaktperson är diakon Sonja Koivisto: 050 4647001.

Arrangörer:  Grankulla svenska församling och staden

Kauniaisten suomalainen seurakunta

Diakonimottagning alla tisdagar kl. 9.30-11. Vi är två anställda som jobbar inom diakonin. Jag jobbar i regel tisdagar, onsdagar och torsdagar.

ti 22.5 kl. 13.30 -15.00

Kyrkans övre sal

Tisdagsträff

För pensionärer och andra daglediga. En glimt av flyktingarbete i Aten, Catherine Granlund.
on 23.5 kl. 13.30 -15.00

Kyrkans övre brasrum

Kyrkosyföreningen

Kyrkosyföreningen samlas varje onsdag i övre brasrummet, för handarbete, andakt och en kopp kaffe.
to 24.5 kl. 19.30 -21.00

Grankulla kyrka

Granidagens konsert

Jukka &Tove Leppilampi, Marzi Nyman. Fritt inträde, programblad 10e till förmån för insamlingen Gemensamt Ansvar.