Må bra kväll för mammor

to 25.1 kl. 17.00 - kl. 21.00

Sebastos café, kapell och klubbrum

Kom med och koppla av och njut av en skön kväll tillsammans med andra mammor., god mat, skön avslappnad stämning

För dig som är föräldraledig, för dig som tidigare varit hemma och nu börjat jobba igen, och för alla andra intresserade kvinnor.

Sara Hellsten utvecklingspsykolog, handledare i konstruktiv kommunikation, mamma bonusmamma till fyra barn i åldrarna 0,5-10 år talar om Non violent communication. Vardagskonflikter och trötthet kan ibland göra familjelivet utmanande. Man fastnar lätt i mönster och upprepade konflikter som känns jobbiga att lösa och tunga att leva med.Hur ta sig fri? Hur skapa samarbete, lösa upp knutar och njuta av vardagen tillsammans?

Deltagaravgift, 5€ för maten, församlingen bjuder på resten.

Välkommen med

Frågor, anmälningar senast söndag 21.1 kl 17, Yvonne Fransman 050-4430045

Familjearbetare

ti 24.4 kl. 9.30 -12.00

Familjelyktan

Välkommen med du som är hemma med dina barn på dagarna, också mor-farföräldrar. Varje tisdag 9.30-12.För alla Grankullabor, Esbobor... du behöver inte anmäla dig i förväg.
ti 8.5 kl. 9.30 -12.00

ti 15.5 kl. 9.30 -12.00