Lovsångs-och förbönsgrupp

to 18.1 kl. 09.30 - kl. 10.30

Lovsångs-och förbönsgrupp Kyrkans övre brasrum

Gruppen är öppen för nya närsomhelst. Vi har kommit överens om tystnad inför allt som yttras i gruppen. Vi sjunger ofta första delen och den andra halvtimmen ber vi för staden, församlingen, världsläget, för våra egna, varandra – allt som behövs och finns på våra hjärtan.

Välkommen med regelbundet eller bara då och då.

Diakonimottagning alla tisdagar kl. 9.30-11. Vi är två anställda som jobbar inom diakonin. Jag jobbar i regel tisdagar, onsdagar och torsdagar.

to 19.7 kl. 13.30 -15.00

Sommarcafé

På kyrkans innergård samlas vi för en skön stund tillsammans i valnötsträdets skugga. Observera att veckodagen i år är TORSDAG!
to 26.7 kl. 13.30 -15.00

to 2.8 kl. 13.30 -15.00