Lovsångs-och förbönsgrupp

to 11.1 kl. 09.30 - kl. 10.30

Lovsångs-och förbönsgrupp Kyrkans övre brasrum

Gruppen är öppen för nya närsomhelst. Vi har kommit överens om tystnad inför allt som yttras i gruppen. Vi sjunger ofta första delen och den andra halvtimmen ber vi för staden, församlingen, världsläget, för våra egna, varandra – allt som behövs och finns på våra hjärtan.

Välkommen med regelbundet eller bara då och då.

Diakonimottagning alla tisdagar kl. 9.30-11. Vi är två anställda som jobbar inom diakonin. Jag jobbar i regel tisdagar, onsdagar och torsdagar.

on 23.5 kl. 13.30 -15.00

Kyrkans övre brasrum

Kyrkosyföreningen

Kyrkosyföreningen samlas varje onsdag i övre brasrummet, för handarbete, andakt och en kopp kaffe.
to 24.5 kl. 19.30 -21.00

Grankulla kyrka

Granidagens konsert

Jukka &Tove Leppilampi, Marzi Nyman. Fritt inträde, programblad 10e till förmån för insamlingen Gemensamt Ansvar.
to 14.6 kl. 13.30 -15.00

Kyrkans nedre brasrum

Sommarcafé

På kyrkans innergård samlas vi för en skön stund tillsammans i valnötsträdets skugga. Observera att veckodagen i år är TORSDAG!