Damkören Grazia

ti 12.12 kl. 18.00 - kl. 19.30

Kyrkans övre brasrum

Damkören Grazia är en kör med främst liturgisk funktion. Körens repertoar består av olika stilars sakral musik. Församlingens kantor Heli Peitsalo verkar som dirigent för kören.

Kören uppträder vid festliga gudstjänster och andra tillställningar. Repertoaren består av två- eller trestämmig sakral musik i olika stilar, både klassiskt och lättare. Vårt följande projekt består av irländska sånger.  Kören deltar också aktivt i gemensamma finlandssvenska och nordiska projekt, vi siktar på den nordiska kyrkosångsfesten i Odense i maj 2018.

I kören lär man sig tonbildning och får njuta av fina musikupplevelser och trevlig samvaro. Vi övar tisdagkvällar kl. 18-19.30. Efter övningen bjuds koristerna på kvällsté. Höstens första övning hålls tisdagen den 5.9.2017 i kyrkans övre brasrum. Välkommen!

Tag kontakt

Heli Peitsalo