Närståendevårdarträff

on 29.11 kl. 15.30 - kl. 17.30

Närståendevårdarträff Sebastos café, kapell och klubbrum

En tvåspråkig grupp för dig som är närståendevårdare, som sköter en nära anhörig. Arrangörer är Grani Närhjälp rf och Grankulla svenska och finska församling.

Vi samlas en gång i månaden och talar både svenska och finska. I gruppen kan du dela tankar, få tips, samtala och lyssna på andra i samma situation. Ofta har vi ett tema, dricker kaffe och i slutet hålls en tvåspråkig andakt.

Gruppen är öppen, så du kan börja mitt i terminen eller bara komma då och då. Gruppen är gratis. Välkommen!

Om du behöver någon som är tillsammans med den vårdbehövande medan du själv kommer till träffen kan du kontakta Grani Närhjälp r.f. (telefon vardagar kl. 9-13: 040 518 9281).

Kauniaisten suomalainen seurakunta I samrbete med Grani Närhjälp r.f.

Diakoniassistent
Kavallvägen 3, PB 4

to 19.7 kl. 13.30 -15.00

Sommarcafé

På kyrkans innergård samlas vi för en skön stund tillsammans i valnötsträdets skugga. Observera att veckodagen i år är TORSDAG!
to 26.7 kl. 13.30 -15.00

to 2.8 kl. 13.30 -15.00